Project Description

Pașii parcurși pentru implementarea proiectului

Rezultatul implementării

Cristian Vlasa
Număr voturi online: 80
Număr voturi offline: 197

Formularea problemei

Suprafata spatiilor de joaca caini,va fi acoperita cu iarba.In jurul terenurilor ar trebui sa fie trotuare/alei pietonale,unde vor fi amplasate cosuri de gunoi(cu dispozitive pentru pungi)la fiecare 200-300 mp.Vor exista banci la fiecare 300 mp, amplasate pe marginea spatiului de agrement.Va exista in fiecare spatiu un dispozitiv tip fantana, cu apa potabila.Spatiile vor fi iluminate pe timpul noptii. Locurile de joaca vor fi ingradite cu gard de inaltime minima de 1,5m, iar parcurile de agrement pentru caini vor fi ingradite cu gard de 2 m.Terenurile vor fi utilate cu piste cu obstacole, rampe,bârne,palisade.Va trebui instituit un regulament pentru functionarea parcurilor!

Scopul proiectului

In Turda sunt foarte multi crescatori de caini si cred ca ati rezolva aceasta problema majora.Pana a inceput sa functioneze patinoarul in parcul central, ieseam pe terenul acela cu cainii, ne organizam ringuri si ne intalneam mai multi crescatori!

Durata proiectului

6-8 luni

Estimarea bugetului

45.000 lei

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL I MODIFICAT

Felicitari! Iti multumim pentru implicare, succes si cat mai multe voturi!

Justificarea proiectului

Acest proiect se justifica....Turda va deveni un oras turistic foarte tranzitat,asa ca ar fi in beneficiul populatiei sa nu mai fie plimbati cainii printre oameni!

Beneficiarii proiectului

Beneficiari vor fi crescatorii de caini ai Turzii...

Actiunile propuse, cu bugetul estimativ pe fiecare

Imprejmuit cu gard de plasa sudata 300 mp pentru rasele de talie mica, 700 metri patrati pentru rasele de talie mare! Banci de odihna pentru posesorii de animale 3+5 bucati, 2 spatii de adapare pentru caini, piste cu obstacole, barne si rampe, 4 cosuri de gunoi cu dispozitive pentru pungi! 2 panouri cu regulament

Rezultatele proiectului

Sper sa se realizeze,sa nu ramana doar niste visuri!

Localizarea proiectului/zona din Turda1

Parcul Central, iesirea catre Piata Romana!

Poziționare pe hartă

Proiectul nu are setat o locație exactă.